Frågor och svar

Vi är här för att hjälpa dig
hello@paygoo.se

Vi återkommer innan 48 timmar

Öppetider
Måndag - Fredag: 0800 - 2100
Lördag: 0900 - 1700
Söndag: Stängt

Mest lästa ämnen
Paygoo reload
Paygoo reload
Paygoo Prepaid
MasterCard® Gift
Paygoo gift
Nya kunder
New customers
Vad är Paygoo Gift?

Paygoo Prepaid MasterCard® Gift är ett presentkort som kan användas på nätet och i alla butiker som accepterar kort från MasterCard. Presentkortet kan köpas hos Pressbyrån, 7-Eleven och Shell/7-Eleven, där kan du ladda kortet en gång med minst 200 SEK och max 2000 SEK.

Vad är Paygoo Reload

Paygoo Prepaid MasterCard® Reload är ett betalkort som kan användas på nätet och i alla butiker som accepterar kort från MasterCard. Betalkortet kan fyllas på om och om igen, detta gørs i butik eller via Min sida. Paygoo Reload kan köpas hos Pressbyrån, 7-Eleven och Shell/7-Eleven.

Vart kan jag köpa kort från Paygoo?

Alla kort från Paygoo kan köpas hos Pressbyrån, 7-Eleven och Shell/7-Eleven – hitta din närmaste återförsäljare här.

Hur länge är kortet gyldigt?

Alla kort från Paygoo är giltiga i fem år från kortets produktionsdatum. Utgångsdatum står på kortet.

Hur handlar jag på nätet med Paygoo Gift?

När du handlar på nätet med ditt Paygoo Gift-kort är det väldigt viktigt att du under fakturaadressen anger PAYGOO GIFT som kortinnehavare och Birger Jarlsgatan 18, 111 45 Stockholm som adress. Utan detta på plats kommer köpet att fela. Ange din egen adress som leveransadress.

Hur handlar jag på nätet med Paygoo Reload?

När du handlar på nätet med ditt Paygoo Reload-kort är det mycket viktigt att du anger den information du användade när du skapade ditt Mina Sidor konto. Utan detta på plats kommer köpet att fela.

Hur kan jag kontrollera kortets saldo?

Kortets saldo kan du kontrollera här, eller genom att sända kodord SALDO <mellanrum> ditt kund-ID till 72323. Tjänsten kostar 5 SEK och dras från ditt kort.

Jag har tappat kortet. Vad gör jag?

Alla kort från Paygoo är opersonliga och vi känner inte användarens identitet. För att kunna spärra kortet behöver vi därför ha kortnumret eller ditt kund-ID. Om du kan uppvisa kvitto eller ett kontoutdrag som visar att kortet är betalt, kan vi skicka dig ett ersättningskort. Ersättningskortet kostar 125 SEK som vi debiterar ersättningskortets saldo.

Jag har tappat Paygoo Reload kortet. Vad gör jag?

Om du har tappat ditt Paygoo Reload kort, måste du blockera ditt kort på "Mina Sidor". Efter att det er gjord, så måste du kontakta på hello@paygoo.se och beställa nytt kort. Kom i håg att uppge ditt kund-id. Denna tjänst kostar 125 kronor.

Jag behöver min PIN-kod til kortet. Vad gör jag?

Din PIN-kod för Paygoo Gift kan hämtas här, för Paygoo Reload här, eller genom att sända kodord PIN <mellanrum> ditt kund-ID til 72323. Tjänsten kostar 5 SEK och dras från ditt kort.

Jag vill skapa ett PayPal-konto, men det misslyckas. Vad ska jag göra?

Du skapar ditt PayPal-konto som vanligt med ditt namn och adress, men när du lägger din Paygoo-kort som betalkort i PayPal så måste du använda PAYGOO GIFT som namn och Birger Jarlsgatan 18, 111 45 Stockholm som adressen. PayPal kontrollerar denna information och om inte detta är korrekt då du inte kan ställa in kontot. PayPal sänder en test transaktion till oss.

 

I denna transaktion, så det finns en 4-siffrig kod. Detta kommer du att behöva for at aktivera kontot. Det kan ta 1-2 dagar innan detta dyker upp hos oss. Skicka ett e-mail och vi kommer att skicka tillbaka till dig. Koden anges under e-plånbok.

Kan jag ta ut kontanter från en bankomat med Paygoo Gift?

Nej. Paygoo Prepaid MasterCard® Gift kan endast användas på nätet och i butiker som accepterar kort från MasterCard.

Kan jag ta ut kontanter från en bankomat med Paygoo Reload?

Ja. Med Paygoo Prepaid MasterCard® Reload kan du göra bankomat uttag. Se våra generella villkor.

Kan minderåriga använda kort från Paygoo?

Du måste vara 13 år för att köpa Paygoo Prepaid MasterCard® Gift, och vi rekommenderar att alla användare under 18 år får god vägledning i användningen av kort, säkerhet och användning av digitala pengar av föräldrar. Kort från Paygoo är också ett bra verktyg för föräldrar som vill lära sina barn om användningen av digitala pengar.

Kortet fungerar inte. Vad gör jag?

Det kan vara flera orsaker till att kortet inte fungerar. Kontrollera kortets giltighetsdatum (står på kortet), samt att det finns tillräcklig med pengar på kortet. Skulle kortet vara obrukbart (t.e.x avmagnitiserat ) så kan vi sända dig ett ersättningskort. Dock krävs att du kan påvisa kvitto eller ett kontoutdrag som visar att kortet är betalt. Ersättningskortet kostar 125 SE som vi debiterar ersättningskortets saldo.

Måste jag aktivera kortet innan jag använder det?

Alla kort från Paygoo måste aktiveras innan användning. Det gör du här, eller genom att sända kodord AKTIVERA <mellanrum> ditt kund-ID till 72323. Tjänsten är gratis.

Hitta ditt kort

Kort från Paygoo kan användas på nätet och i alla butiker som accepterar kort från MasterCard.

Läs mer om Paygoo Prepaid MasterCard® Gift